Venabu Fjellhotell

Tar du riksvei 27, fra Ringebu og opp på Venabygdsfjellet til Rondevegen, mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen, rett syd for Rondane Nasjonalpark, vil du komme til et naturlig stoppested på 932 meter over havet; Venabu Fjellhotell.

Her har familien Tvete bygget opp en familiebedrift som siden 50-årene har tatt imot reisende med vennlighet og hjertevarme. Med et fantastisk fjellområde rett utenfor døren og vertskapets entusiasme og sterke fotointeresse har fotokursene blitt en naturlig del av Venabus tilbud.

Siden 2003 har vi hatt gleden av å samle fotoentusiaster til fotokurs både vinter, vår, sommer og høst. Mange hundre deltagere har fått ny teknisk kunnskap og inspirasjon til å finne gode motiver, og samtidig fått større glede av både kamera og friluftsliv.

I 2008 startet vi vårt første Fototreff på Venabu. Flere av Norges dyktigste natur- og dyrefotografer har bidratt med flotte foredrag og bildevisninger, vi har hatt spennende fotografering ute, utstyrsdemonstrasjoner, og fotoutstillinger med fine premier. Og ikke minst viktig; hyggelig sosialt samvær ut i de små timer, har bidratt til at mange kommer tilbake igjen og igjen.

Fototreffet på Venabu feiret i 2017 sitt 10-års jubileum og vi vet at for mange fotoentusiaster er denne samlingen hver september på fjellet en fast og viktig del av fotoåret. Venabu er den naturlige hovedbasen vår og med hyggelig personale, behagelige rom og god mat kan vi ikke ønske oss et bedre utgangspunkt for våre fotoutflukter. Vi utforsker både nærområdet, men reiser også inn i Rondane Nasjonalpark for å finne spennende motiver. 

Venabu fjellhotell har plass til 100 gjester, hyggelige stuer, godt kjøkken og nye høystandard tømmerhytter for utleie. Vi ligger 932 moh på Venabygdsfjellet sør for Rondane ved riksveg 27 Ringebu - Folldal. Avstanden til Oslo er 250 km og til Trondheim 270 km.

PS; Venabu Fjellhotell har blitt kåret til det 4 beste hotell i Norge av Tripadvisor! Så du kommer garantert til å trives både inne og ute på dette kurset! Se mer om dette her; https://no.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop

Informasjon om Venabu Fjellhotell på nettsiden; https://www.venabu.no 

Venabu fjellhotell, 2632-Venabygd. 

Tlf 61 29 32 00                   

E-post: venabu@venabu.no

Velkommen til fjells.