Mange gode minner fra tidligere Fototreff
 

Tusen takk til alle som har vært med oss og bidratt til å gjøre Fototreffet til en suksess. Tilbakemeldingene fra dere er noe vi verdsetter utrolig høyt og som inspirerer oss til fornyet innsats for kommende Fototreff.

Her er noen av de mange hilsener som varmer oss i lang tid; 

Det er ganske så rart å tenke tilbake til første treffet, som jo også var kjempebra, men for en utvikling! Årets var bare helt konge :) Hvis dere bare visste hvor mye dere lærer bort i løpet av den korte tiden :) Dere kursledere renner over av ideer, kunnskap og entusiasme :) For meg er den helga her den største inspirasjonsinnsprøytningen jeg får. Jeg kommer hjem, hvert år, med ideer til nye motiver og ideer til hvordan jeg kan forbedre endel "gamle motiver". Og har fått fornyet lyst til å plukke opp kamera :) Tusen tusen takk for nok en fantastisk helg på Venabu :) klem 

Takk for fantastiske dager på fjellet. Takk for kunnskap, klokskap, raushet, opplevelser og godt faglig innhold med høy sosial faktor. Vi sees neste år😄

Takk for fire inspirerende fotodager på fjellet! Dette var en vitamininsprøytning av de sjeldne. Jeg anbefaler dine årlige fototreff på Venabu på det varmeste til alle fotoentusiaster! 

Årlig fototreff på Venabu gir mye lærdom, flotte naturopplevelser og mye moro sammen med hyggelige mennesker. Hjertelig takk til Olav Erik Storm, Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og alle deltakere :) 

Fantastisk opplevelse. Tusen takk for supre fotoutflukter sammen med fotoentusiaster. 

Tusen takk for nå. Dessverre går dagene altfor fort. Jeg er så takknemlig for å få være med på fototreffet, få kunnskap og bli kjent med dere alle. Gleder meg til neste år allerede. 

Takk for fantastiske dager i trivelig selskap med så mange flotte fine folk! Sees neste år 

Dette var mitt første fototreff- og det var en utrolig god opplevelse. Tusen takk for fine dager sammen med flotte mennesker.

Fantastisk fototreff med flotte, flinke og entusiastiske kursledere, flotte omgivelser, trivelig vertskap og hyggelige fotokolleger fra det ganske land. Vi sees nok til neste år. 

Takk for noen fine dager med mye teoretisk og praktisk lærdom - og mye gøy. Dette vil jeg være med på flere ganger. 😄😄

Takk for flotte dager med kunnskapsrike, engasjerte, hjelpsomme og en smule "gale" kursledere 😊📷 Gleder meg allerede til neste år 😊 

Stor takk til dere ( Olav, Jørn, Erik, Lars) som gjorde dette til en fantastisk opplevelse. Gleder meg til neste år! 

Tusen takk for en utrolig fin langhelg, tenk å kunne være så heldig som å få dele en langhelg sammen med så mange fine mennesker,,,,,,,og Olav Erik Storm,,Jørn Areklett Omre og Erik Damsgaard,,,,, jeg har ikke ord,,,dere er helt fantastiske, gleder meg til neste år,,,, :) :) 

Herrrlig fotohelg med fantastiske mennesker! Ble inkludert i storfamilien fra første stund :) Gleder meg til fortsettelsen. 

En fantastisk fotohelg på Venabu er over, og mye ny lærdom skal bearbeides. Tusen takk for tidenes fototreff Olav Erik Storm, Jørn Areklett Omre og Erik Damsgaard - flotte karer hver for seg, og sammen er de dynamitt!

Tusen takk for en helt fantastisk langhelg! Tenk å ha tre dyktige fotografer tilgjengelige hele tiden! Veldig lærerikt og flott opplegg. En fin miks av praksis og teori. Jørn Areklett Omre, Erik Damsgaard og du Olav, er bare de beste av de beste!1000 takk!