Velkommen til Fototreffet

17-20 september 2020

Fototreffet på Venabu Fjellhotell er et høydepunkt for mange fotoentusiaster. I år er verden blitt snudd på hodet av et mikroskopisk virus. Alle aktiviteter har blitt avlyst eller utsatt. Vi avventer situasjonen og satser sterkt på å kunne arrangere Fototreffet på Venabu i september. Fototreffet har siden 2008 markert seg som et inspirerende arrangement med flotte turer, lærerike foredrag og bildevisninger, fotoutstilling med premier, samt mye humor og glede på et koselig familiedrevet hotell. Vi vi gjøre alt vi kan for at dette treffet også i år skal bli et fotografisk høydepunkt! Følg med på vår nettside for oppdatert informasjon som vil komme utover våren og sommeren. 

September på fjellet byr på mange spennende motiver og med fantastiske høstfarger fylles minnekortene fort opp. Gjennom 4 dager får du personlig hjelp og oppfølgning både inne og ute, konstruktive tilbakemelding med bildegjennomgang på storskjerm, og tips og triks ved redigering og printing av bilder til vår fotoutstilling. Arbeidsflyten fra ide til ferdig forstørrelse, montert på vegg i vårt galleri er noe av det som gjør Fototreffet på Venabu så spesielt. 

Fotografene Erik Damsgaard, Jørn Areklett Omre og Olav Storm vil holde deg oppdatert på denne nettsiden og forløpende legge ut både tekst og bilder etter hvert som årets program tar form. Vi setter som vanlig en grense på 30 deltagere, og har allerede 18 stk. på vår deltagerliste! Det kan derfor være smart å gi lyd fra seg nå om du vil sikre deg plass på årets Fototreff! Ta kontakt så får du alt du trenger av informasjon. Vi gleder oss til å se deg på fjellet i september og ser frem til flotte dager ute i et vakkert høstlandskap! Velkommen til Fototreffet 2019.

Hilsen Erik, Jørn og Olav

Meld din interesse i dag - begrenset antall deltagere!


Fototreffet 2020; 17-20 september blir 4 dager med start torsdag etter middag kl. 20:00. Vi utarbeider et spennende program som vil gi deg inspirasjon og informasjon om fotografering. Vi håper å se mange av våre faste fotovenner tilbake på Venabu, samt ønsker selvfølgelig også nye deltagere velkommen. Vi er her for deg og ønsker å ha mulighet til å kunne hjelpe alle til å bli mer bevisste på hvordan du utnytter både utstyr og motiver, - og får større fotoglede!

Noen vakre stemningsbilder signert Jørn Areklett Omre